Ruitersportcentrum Manege Meulendijks

Ruitersportcentrum Manege Meulendijks is één van de grootste maneges van Zuid-Nederland. De ligging van het ruitersportcentrum is uniek op de grens van Geldrop en Heeze: het is gelegen op slechts een steenworp afstand van de Strabrechtse Heide, één van de grootste heidegebieden van Nederland. In dit natuurgebied bevinden zich uitgestrekte ruiter- en menroutes, die deel uitmaken van een grensoverschrijdend netwerk. Ruitersportcentrum Manege Meulendijks is een officieel rust- en overnachtingspunt op deze routes. Op 800 meter van de manege bevindt zich een knooppunt van fietsroutes.

Updates 27 Maart 2014

Pony - Doe - Dagen 2014

 

Ja hoor, ook in 2014 kun je weer meedoen aan de pony – doe - dagen. Bij sommige al bekend, voor sommige nieuw. De pony -doe -betekenen 3 dagen plezier, met en zonder pony. De pony - doe - dagen zijn van 09:00 uur tot 17:00 uur behalve de derde dag want dan is het tot 18:00 uur. Je krijgt dan nog frietjes en een snack om de dagen af te sluiten. Je bent op de manege in een groep van maximaal 20 kinderen de hele dag lekker bezig allerlei dingen zoals de pony’s verzorgen en eten geven, buiten rijden, spelletjes doen, een quiz, springles, bingo en nog veel meer leuke dingen. Vergeet je rijkleding en je goede zin niet!

 

De kosten bedragen € 135,-  voor drie dagen  (inclusief lunch, hapjes tussendoor, drinken, frietjes met snack op de laatste dag en een leuk aandenken).

 

De pony – doe – dagen zijn op de volgende dagen (let op: week 18 is op andere dagen dan de andere weken):

·               week  18           di. 29 - wo. 30 -  do. 1   mei  

·               week  29     A    ma. 14 - di. 15 - wo. 16   juli        of  

                          B    do. 17 - vr. 18 - za. 19   juli 

·               week  34     A    ma. 18 - di. 19 - wo. 20   augustus    of 

                   B    do. 21 - vr. 22 - za. 23   augustus 

 

Aanmelden kan bij Loes, door aanbetaling van € 50,- en inlevering van het aanmeldstrookje. Het restbedrag wordt betaald op de eerste pony - doe-  dag.

 

 

 

"                                                                       "

 

 

Naam          :

Leeftijd      :                  jaar

 

Ik kies voor week:      18    29 A     29 B    34 A    34 B     (omcirkel de juiste week)