Ruitersportcentrum Manege Meulendijks Heeze

Aanmeldingsformulier voor vaste ruiters

Met behulp van onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor nieuwe lessen op RSC manege Meulendijks. Vul het formulier a.u.b. zo volledig mogelijk in. 

Bent u een nieuwe ruiter? Vul dan het formulier voor nieuwe ruiters in.

Evenementen organisatie

RSC Manege Meulendijks biedt vele faciliteiten voor het organiseren van uw evenement.

Zowel voor ruiters als bedrijven bieden wij een unieke locatie voor al uw evenementen, feesten, vergaderingen en groepsovernachtingen.

Of het nu gaat om een verjaardag met een bescheiden aantal gasten, vergaderingen, een gezellige familiebarbecue of een ponykamp, voor elk evenement bieden wij de perfecte gelegenheid. 

Wij beschikken over diverse ruimtes, welke u kunt huren voor kleine en grote bijeenkomsten tot ca 100 personen. Tevens bestaat de mogelijkheid tot een 'buitenfeest' met bijvoorbeeld barbeque op een privé terras met buitenbar.

Gelegen aan de Strabrechtse Heide is RSC Manege Meulendijks een van de mooiste locaties van Noord-Brabant.

Ruitersportcentrum Manege Meulendijks in Heeze

Lunchen & Dineren

Bij Ruitersportcentrum Meulendijks kunt u met een groep komen lunchen of dineren. Wij bieden een kleine kaart met verse producten. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor koffie met appelgebak.

> meer informatie over Eetcafé Meulendijks

Overnachten op Rsc Meulendijks

Ook voor een overnachting kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over diverse slaapkamers met modern, gedeeld, sanitair. Met grotere groepen (vanaf 10 personen) kunt u terecht in onze ruime slaapzaal met dakterras.

> meer over onze overnachtingsmogelijkheden

palomino

Volg ons op Facebook!  facebook

knhs witlogo outdoorgeldrop veiligheidscertificaat FNRS-logorecreatief-heeze-leendelogogeldrophippique

Ruitersportcentrum Manege Meulendijks - Strabrechtseheideweg 6 - 5591 TZ  Heeze - Nederland - info@manegemeulendijks.com