Skip to main content

Pensionstalling

Pensionstalling

Bij Manege Meulendijks kunt u uw paard veilig in pension zetten en gebruik maken van de vele faciliteiten die ons ruitersportcentrum u te bieden heeft.

In onze verschillende stallencomplexen bieden wij de ruimte voor zowel paarden als pony’s. De verzorging kan nabij plaatsvinden op één van de vele poetsplaatsen of op de overdekte spuitplaats met warm & koud water.

Weidegang in groepen en één van de 4 paddocks zijn gedurende het gehele jaar mogelijk tegen betaling.

Voor het opbergen van het harnachement heeft u de beschikking over een eigen zadelkast waar uw uitrusting veilig opgeborgen kan worden.

Alle 6 rijbanen zijn voorzien van reiling-all-weatherbodems en professionele verlichting. Daarnaast kunt u gebruik maken van de grote 'loslaatbak' of de trainingsmolen.

Wanneer u erop uit wilt met uw paard rijdt u vanaf ons terrein zo het prachtige, grote natuurgebied "De Strabrechtse heide" in waar u mooie en desgewenst ook lange ritten kunt maken.

Voor meer informatie over pensionstalling, kunt u altijd telefonisch contact opnemen met Lynn Stareng (0612708022)

Prijzen pensionstalling


 • Grote stal

  € 345,- per maand

 • Kleine stal pony

  € 320,- per maand

 • Kleine stal E-pony / paard

  € 330,- per maand

 • Weidegang / paddockGrote stal

  € 40,- per maand

Onze accomodatie

Onze rijbanen

Ruitersportcentrum Manege Meulendijks beschikt over 5 rijbanen. Alle rijbanen zijn voorzien van topkwaliteit Wijlaars bodems en professionele verlichting. Door dit unieke drainagesysteem kan het gehele jaar op een perfecte bodem worden gereden.

De grote binnenrijbaan heeft een afmeting van 26 x 110 meter en is hiermee geschikt voor grote indoor wedstrijden. De andere binnenrijbaan is 20 x 40 meter. De buitenrijbanen hebben afmetingen van 70 x 70 meter, 25 x 60 meter en 40 x 40 meter.

Paddocks en loslaatbak

Extra beweging voor het paard is mogelijk in onze paddocks. Onze accomodatie beschikt over 1 grote 'loslaatbak' van 20 x 40 meter, welke ook als longeerbak kan fungeren. Ook zijn er op het complex 4 paddocks, welke een afmeting hebben van 7 x 7 meter.

Weidegang

Het welzijn van paarden staat bij RSC Manege Meulendijks hoog in het vaandel. Weidegang in groepen is dan ook het gehele jaar door mogelijk.

Trainingsmolen

De accomodatie beschikt over een trainingsmolen voor 6 paarden. In deze molen kunnen de paarden vrij bewegen tussen de drijfhekken. De trainingsmolen staat tot de beschikking van alle pensionruiters op RSC Manege Meulendijks

Poets- & Spuitplaatsen

Voor de optimale verzorging van uw paard kunt u uw paard poetsen op één van onze 2 grote poetsplaatsen. Daarnaast beschikken de stallen in het nieuwe stallencomplex over 1 poetsplaats per 5 stallen. Uw paard kunt u wassen met warm & koud water op de overdekte spuitplaats.

Stallen

In de binnenmanege zijn 55 boxen te vinden. Deze zijn beschikbaar voor manegepaarden en kleine paarden en pony's. Alle paarden kunnen met het hoofd buiten de stal. Van deze stallen in de binnenmanege zijn er ook 5 grotere stallen voor grotere paarden.

Naast de stallen in de binnenmanege beschikt de accomodatie ook over 22 buitenstallen.

Daarnaast beschikken wij over een tweede stallencomplex, welke 30 stallen bevat, verdeeld over 3 gangen. Deze stallen zijn elk 12 m2 groot. Elke gang beschikt over 2 poetsplaatsen.