Ruitersportcentrum Manege Meulendijks Heeze

Met behulp van onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor nieuwe lessen op RSC manege Meulendijks. Vul het formulier a.u.b. zo volledig mogelijk in. 

Bent u een nieuwe ruiter? Vul dan het formulier voor nieuwe ruiters in.

Paardrijden op maat

Welkom bij Ruitersportcentrum Manege Meulendijks

Ruitersportcentrum manege Meulendijks biedt uitstekende rijlessen voor ruiters op elk niveau. Natuurlijk hebben wij de allerliefste pony’s en paarden voor beginnende ruiters, maar ook uitdagende en goed opgeleide paarden voor gevorderde ruiters. Onze lessen worden het gehele jaar gegeven, zo is het optimaal genieten van de paardensport!

Paardrijles is mogelijk in vele disciplines. In de manegelessen komen verschillende disciplines aan bod om de ruiter allround op te leiden. Voor gemotiveerde ruiters is het mogelijk om naast de reguliere lessen, te kiezen voor lessen in een specifieke discipline of om bijvoorbeeld een paard te leasen.

De disciplines die RSC manege Meulendijks haar manegeruiters aanbiedt zijn; Springen, dressuur, carrousel, western, voltige en buitenrijden.
Voor ruiters die graag in de natuur rijden bieden wij, als het weer het toelaat, buitenritten aan op de Strabrechtse heide. Door de uitgebreide mogelijkheden is er voor zowel de recreatieve ruiter als de manegeruiter met wedstrijdambities, steeds een nieuwe uitdaging.

Om dit alles te realiseren werken wij uitsluitend met gediplomeerde instructie. Daarnaast beschikken wij over het veiligheidscertificaat en zijn wij aangesloten bij de FNRS.

Ruiterpaspoort

Binnen ons ruitersportcentrum is het met het oog op veiligheid verplicht om in bezit te zijn van een ruiterpaspoort. Hiermee bent u niet alleen extra verzekerd, maar kunt u ook gebruik maken van andere voordelige acties.

> Meer informatie over het ruiterpaspoort

ruiterpaspoort

Privélessen

Door de grote variatie van instructeurs qua opleiding en ervaring is er altijd iemand die geschikt is voor het beoogde doel. 

U kunt uw persoonlijke wensen en doelen aangeven door een e-mail te sturen naar onderstaand adres.

Privélessen zijn altijd op afspraak.

Voor het maken van een afspraak kunt u een e-mail sturen naar: info@manegemeulendijks.com  

paardrijden

palomino

Volg ons op Facebook!  facebook

knhs witlogo outdoorgeldrop veiligheidscertificaat FNRS-logorecreatief-heeze-leendelogogeldrophippique

Ruitersportcentrum Manege Meulendijks - Strabrechtseheideweg 6 - 5591 TZ  Heeze - Nederland - info@manegemeulendijks.com